tävling - Vikbolandet

Lördag

1m - 0+0fel och vinst!
Han blev lite spänd när han kom in i ridhuset (framhoppninghen var utomhus) men skuttade runt den där banan. Red inte alls fort i omhoppningen, men han är väldigt vändbar, så tog innanför på ett ställe så det var väll det som gjorde att vi va snabbast av de 40 starterna. Våran första vinst tillsammans, alkis första vinst någonsin också. ;)



110cm - 0+4fel, första utanför placering
Fortfarande lite spänd, men hoppade fint! När han är spänd så blir han lite stark, fick inte riktigt med yttersidan i svängen till en oxer i omhoppingen så då fick han inte med sig alla ben trots att vi kom perfekt på hindret. Men han kändes himla fin och rundan var riktigt rytmisk och bra!

bilden är suddig och hela hästen och jag är inte med (vilket är väldigt synd) men han hoppar fint! frambenen <3

Söndag

110cm - 8fel
Alkis trodde att vi skulle tävla galopp eller något, haha... rev ut ur kombinationen då han inte fick plats och sen sista hindret för att det gick lite fort! Men han va glad och rundan var väldigt rytmisk trots att det gick lite fort och han inte fick med sig alla ben på slutet av banan. ;)




110cm - 4fel
Bästa rundan på hela helgen, helt klart! Han va super fin verkligen :)
Rytmisk och bra runda, mycket lugnare än den andra rundan och då får han med sig sina ben!
River dock ut ur den avslutande kombinationen, vi kommer lite stort in och då får han inte plats. Vi behöver helt enkelt träna mer på kombinationer då det är kombinationerna som överlag har förstört helgens annars perfekta rundor.



Men jag är grymt nöjd med helgens resultat!
Det känns som att det går framåt, som att vi har utvecklats väldigt mycket och att vi börjar bli stabila på 110cm, eftersom rundorna är så rytmiska och det känns väldigt enkelt och alkis tycker att det är så roligt! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback