18/10

ännu en skolvecka. helgen som är det bästa är så himla kort. det borde vara så att helgen är 5 dagar och skolan 2 mkt bättre enligt mig! jag borde egentligen sitta med naturkunskapsboken nu men det är för jobbigt att bara plugga pch plugga, har prov i morgon. och såär jag väldigt trött också vilket inte gör sken bättre. men nu ska jag inte klaga mera! något som jag verkligen längtar till är iallafall helgen. då är det tävling i södertälje med fille! fredag, lördag och söndag, kommer bli grymt :D

idag jobbade jag båda ponnisarna från backen. satte på dom pessoa selen och gick upp till ridbanan. började med fille. hade den först ganska löst inspänd i både skritt,  trav och galopp. spände den lite hårdare och shiiiiiiit så fin han va!! samma sak med polo. det gick också bra! hon va lite små tjurig eftersom hon brunstar..

i morgon är det hoppträning med fille :) nu funderar jag på att ta och plugga lite även om det inte är så roligt..


.

sitter i skolan och har lunchrast, vi har för korta raster, det är ju rasterna som är roliga och då ska dom vara låååååånga ;D jaja.

men i går va det iallafall träning för niklas arvidsson med lilla fille bus. han gick riktigt bra!lite jobbig i början bara, han är ju ganska valpig av sig och har lite svårt att hålla sig rak på linjer osv men efter ett tag så gick det mycket bättre. niklas är så grymt bra att träna för. han är så tydlig, man får så mycket hjälp och han har jätte bra banor/linjer!
i kväll blir det dressyr träning med fille. för tina. får vi se hur det går ;D

nu hinner jag inte skriva mer, puss hej

dagarna går för fort..

har haft studiedag i går och sen idag. vilket har varit rikitgt skönt! i torsdags red jag båda ponnisarna på morgonen i spöregn. väldigt mysigt... dom fick gå ut i skogen en liten sväng!
sen åkte vi till sharpman, om ni inte vat vad det är så är det en häst affär :)
då blev det shopping, blev en del nytt:
#ett tävlings schabrak. lamicell med sverige flagga på.
#en vinter jacka. mörkblå pikeur
# ett täcke till fille!
# och sen lite små saker
 
sen släppte mamma av mig hor linda binda blev en underbar kväll/natt hemma hos henne med izza. en hel del busigheter och massor med skratt! ni är bäst tjejer! 

i dag har jag ridit en skogstur på fille. han va pigg och fick träna lydnad. med mycket halter! polo fick hoppa på banan. brukar som sagt göra det dagen innan tävling på henne, det gör henne mera avslappnad :)
det gick lite blandat. men hon avslutade med att vara fin! hoppade en linje, ett räcke med vatten matta under och sen en oxer på långsidan! nu är allt i ordning inför tävlingen i morgon också.

så nu är det idol som gäller. olle är sjukt grym honom hejar jag på!.. vilken/vilka håller ni på? :D

ha det bäst <3   
                                                         


hejsan svejsan :)

en kort skolvecka den här veckan, har studiedag i morgon och på fredag me like :D

i går kväll var det hoppträning med fille för niklas arvidsson. han kommer någon gång ibland till ett ridhus i närheten. och då brukar jag träna för honom! det gick riktigt bra. han var ganska lydig (y)
idag var det träning med polo för anita. hon har inte gått så bra på länge :D började med att hoppa på volt och böja dom för inerskänkeln, det var lite jobbigt. sedan hoppade vi en 4 kombination som hon gjorde super! hoppade även en linje på långsidan och lite sånt. så nu känns det riktigt bra inför tävlingen på lördag :) 

Tävlingen i söndags:
har ju inte berättat hur det gick i söndags heller: L:Cn vann vi. hon lysnade väldigt bra, vändbar och avslappnad (vilket hon inte brukar vara). efterson det kändes så bra bestämde jag mig för att rida en L:B också. äntligggggggen säger jag bara! 0a och så fin! hoppade lungt och lyssnade på mig jätte bra. kom helt perfekt på allt. kan inte vara annat än nöjd med den tävlingsdagen!

nu hinner jag blogga massor dom här lediga dagarna!

 

  


helg <3

äntligen är det helg. har haft fullt upp hela veckan med läxor, avslutade fredagen med ett kemi prov, det kan ju inte bli bättre.... var även i stan i går för att fylla på garderoben. blev några tröjor och lite. i dag blir det en hel dag i stallet. ska klippa min nallebjörn (polar) hoppa henne och galoppträna fille. + att jag ska fixa allt inför tävlingen som är i morgon.

ska tävla i åtvidaberg. en liten L:C på polar :)

skriver mer i kväll, I promise!