Torsdag

Åker omkring med mina hästar - torsdagsnöje!

Baggis tycker att tältridhus inte är det trevligaste hon varit med om.


things goes wrong just remember, life goes on

Skolan tar upp all tid, alla prov och inlämningsuppgifter gör mig på dåligt humör.
Tur att vädret har varit på topp och att jag har mina söta pollar, dom är bäst på att få mig att le och tänka på annat.
Med den här oerhört glada hälsningen säger jag godnatt, pussss


You have won

Det är redan söndag kväll och imorgon drar helvetet igång igen, med lite finare ord - skolan.. Avslutade iallafall lovet med att trimma baggis i ridhuset ikväll och hon kändes fin, kul då hon har varit rätt dryg ett tag!
I veckan är det fullt upp med flera prov och en muntlig redovisning, mjukstart är onödigt så vi kööööör.

Fille får vara med och sätta färg på inlägget bara för att Elin rider honom så bra och för att han är mitt allt, godnatt pusss


It's up to fate

Har varit på tävling med Elin hela dagen och när vi kom hem runt fem var det bara att sätta igång med att rida mina egna!
Var sugen på att trimma hästarna efter en dag på tävling men eftersom pappa inte byggt något ridhus... var det bara att ta på sig reflexerna och pannlampan och ge sig ut i skogen! Coco va snäll, baggis däremot försökte så gott hon kunde med att bocka av mig. Ibland är hon bra söt!

Nu väntar mys framför melodifestivalen med familjen, bra lördag helt enkelt :)


belle amie

Belle amie
Cabachon - Island Reef xx
 

i sadelkammaren

Elin och jag tog tag i sadelkammaren och städade, samt putsade all utrustning som används till de olika hästarna. Nu är vi lite lagom stolta, ordning och reda är inte vår starkaste sida kanske.. men ibland så!
 
så här ser det ut i delar utav sadelkammaren iallafall.

look at the bright side


this is my kingdom come

Hej på er, vilken fantistiskt bra uppdatering det är här! Tänkte ändra på det och ta tag i bloggen.
 
Lov veckan går alldeles för fort och imorgon är det redan fredag.. har ägnat lovet åt att umgås med kompisar, rida och spela tv spel, elin och jag drar alltid igång med det på loven av någon konstig anledning, haha.
 
Jag har ju inte heller skrivit hur tävlingen med coco gick, hon var felfri i 1m och sedan i 1.10m blev det pannkaka. Har ingen klar förklaring till varför. Vi glömmer den rundan och blickar framåt. Något positivt förutom första rundan är att hon har blivit så mycket lydigare och fokuserad på mig nu, red på vanligt tränsbett (till skillnad från förra tävlingen) och det var inga problem.
Kajta ska kolla igenom henne när hon kommer nästa gång! Hon skulle ha kommit idag, men blev sjuk. Så förhoppningsvis kommer hon på söndag och känner igenom både baggis och coco!
 
Nu ska jag äta något och sedan gå ner till stallet igen för att fixa iordning hästarna och åka till ridhuset och rida när mamma kommer hem, hon är på sharpman och hämtar min nya sadel som hade kommit nu, äntligen!!
 
hörs sen, puss
that ass, baggis
 

work for it

Hej på er! Har haft fullt upp under veckan med flera prov och träningar med hästarna. Men nu är det fredag och en vecka sportlov väntar, ska bli så skönt. Även om lovet kommer innehålla en hel del plugg så får man mer tid till hästarna, vilket man ju alltid vill ha när man är hästnörd.. ;)
 
Denna fredagkväll har jag spenderat i stallet, ridit mina två damer, fixat stallet, packat utrustningen inför morgondagens tävling samt knoppat och gjort coco fin!
Så nu är vi redo för en dag på tävling i mjölby imorgon.
 
Nu ska jag inta duschen och sen dejta sängen, vi hörs imorgon puss.
 
söta coco i mjölby för några veckor sedan

ponnytävling

Har varit på ponny tävling i Jönköping hela dagen och hjälpt Elin när hon har tävlat sina två ponnysar, hon har gjort fyra fina rundor och i 1.10 var hon femte placerad med en felfri runda med Fille. Blev så glad när dom gick i mål, älskade ponny <3


Sätter mitt allt, mitt bästa för dej


I know that you can make it, you can make it on your own.

Hej på er! Började skolan vid tolv idag så hann både att rida och mocka på morgonen, skönt att rida när det är ljust ute, blir ju inte allt för ofta i veckorna.. Nu sitter jag i skolan och väntar på att mamma ska komma och hämta mig, kvällen bjuder på plugg, plugg och plugg, guuuuud så trevligt!
Har två prov (kemi och matte, kill me please) samt en uppsats som ska in nästa vecka, kämpa hanna..
 
Imorgon är det iallafall fredag och sen helg <3, så lite glädje också.
 
pusshej
 
baggis är söt, ibland

efter studenten..

Jag går sista terminen på gymnasiet och om ett par månader när jag har tagit studenten är det en del beslut att ta. Jag har ingen direkt plan på vad jag vill jobba med i framtiden och då inte heller exakt vilken utbildning jag vill plugga på universitetet. 
Sedan en lång tid tillbaka har jag velat bli veterinär och det är något som jag fortfarande vill. Men för att komma in på den utbildningen krävs topp betyg.. Och om man skulle komma in så kräver ju utbildningen i sin tur en hel del.
Sen så finns alla olika civilingengörs utbildningar som innebär stenhårt plugg under fem års tid och mycket matte och andra svåra kurser. Är inte sådär jätte sugen på att hoppa på en sån utbildning nu och möjligheten till att tävla och träna för att utvecklas fungerar inte att kombinera med dessa utbildningar. Utan det enda alternativet är att trappa ner på ridningen och ägna sig åt skolan. Bara att tänka tanken gör mig gråtfärdig. Hästarna och ridningen är ljuset i mitt liv och något som jag just nu helst inte vill trappa ner på..
  
Ett annat alternativ är att inte plugga vidare direkt utan jobba något år. Och på så sätt kanske få det mer klart vad jag vill syssla med i framtiden och vilken utbildning som jag vill läsa. Men å andra sidan så kan man ju alltid hoppa av en utbildning om det inte känns helt rätt och sedan jobba.
 
Det är mycket funderingar som går runt i huvudet, varje dag. Det är inga enkla val att ta och när man inte har en klar bild av vad man vill är det allt annat än enkelt..
Kort sagt, att ta studenten ska bli skönt, men vad gör man sen?
 
Tips på utbildningar och hur ni tänker mottages gärna... ;)
 
 fuck this

Nobody sees, nobody knows

"Uncover" av Zara Larsson är låten som spelas om och om igen i hörlurarna, tycker verkligen att det är så bra!


Stor skillnad

Har varit o ridhuset och ridit baggis nu på eftermiddagen. Kiropraktorn, Katja, gjorde om möjligt under på baggis.

Hennes galopp var helt annorlunda idag jämfört med innan besöket, hon var mjuk i sidorna och jobbade verkligen igenom hela kroppen. Pigg och glad kunde hon göra de små volterna och bibehålla galoppen och bjudningen, något som tidigare varit ett problemen.

Red med ett stort leende på läpparna hela ridpasset, ska fråga om jag får köpa Katjas händer! Den människan kan verkligen det hon gör..

min älskling <3