skola, skola,skola!

sitter i ett litet grupprum med några datanördar (a) det ser lite nördigt ut att alla sitter vid datorer. snart är det dags för matte... jag är väldigt dålig på att blogga men jag ska bättra mig!

i går var det iallafall hoppträning i norrköping. fille skulle få jobba lite. började med lite studs hoppning och sen någrasmåhinder för att bara träna på att ha dom lösgjorda. gick vidare med att hoppa en 3 kombination på långsidan, fille fick hoppa på c-ponny avstånd för att bli lite snabbare i benen. sedan hoppade vi några hinder i en omhoppningsbana. han gjorde det jätte bra! avslutade med att sätta ihop allt i en bana, nu låg hindrena på 110-120. det gick super!!

efter skolan idag blir det dressyr träning med fille, han får lite hårdkörning nu så att det kanske kan bli häst utav honom också någongång ;D har börjat träna för tina någonting. grymt bra är hon iallafall!

pus och hej.


.

hannas blogg fixas till just nu, därför kommerdet ske lite ändringar och jag får vänta och se
vad hanna tycker imorgon. /Amanda,
www.amandaanger.blogg.se

resultat!

hej på er!
tävlade årets första inomhus tävling i går i västervik, blir lite skillnad att hoppa inomhus, hindrena kommer mycket fortare.
började med en L:A(110cm): han va riktigt fin i början. sista hindret en kombination kom ganska fort från en tillbaka sväng på kortsidan. han va lite olydig där. det var extra viktigt att hålla ut för att kunna hoppa den. han förstod inte riktigt att han skulle hoppa så det blev ett "stopp" där. tog bara om den och då gick det bra! så 4fel.

sen MSVB(120cm): ponnyn kan hoppa! hoppade sjukt fint på allt kom riktigt bra på allt också. sen så hade jag behövt sätta lite mer tryck i honom inan 7an blev ett stopp där, tog om och sen hoppa han super resten utav banan, räckte inte riktigt över den sista oxern så peta den. 8 fel. men jag är nöjd ändå. har lite svårt att få med honom i alla svängar och samtidigt hålla tryck i honom men det kommer med tiden. :)

bild från L:An i går.