if you want something you have to work for it and if you don't get it work harder.


tävling - Kinda

1m: 0+0fel och en tredje placering
Klockren runda och alkis kändes fin, hoppade dock lite spänt. Men det var första gången han hoppade ute i år och det blir ganska stor skillnad från inomhus och han är en liten tönt :')

110cm 0+0fel och en andra placering
Super runda även här och nu hoppade han inte alls spänt utan mycket rundare språng. Rundan var väldigt rytmisk och alkis verkade trivas med att galoppera på nu när det blir lite större ytor utomhus!
Våran bästa 110 runda tror jag nog, och även våran första placering i 110!

Är jätte nöjd med rundorna och med alkis idag, han sköter sig bara bättre och bättre inne på tävlingsbanorna och blir bara finare och finare. Blir spännande att se vart tiden tar oss!

Tyvärr så filmade inte mamma rundorna då hon hade fullt upp med att hjälpa min syster inne på framridningen som startade straxt efter mig, men bästa Ida var med och fotade några super fina bilder!

min fina stjärna ♥






Hästen levererar!

Två felfria rundor och placerad i båda starterna! Han hoppade fantastiskt fint idag :D
Så glad över att ha den där hästen, nu börjar han verkligen bli fin!

Skriver mer om rundorna senare med bilder, nu ska jag äta pizza är verkligen jätte hungrig ;)


Snygghästen taggar tävling!


Söndag

Hej på er! Har mockat och packat in utrustningen i lastbilen samt ridit ett markarbetspass på stjärnan (Fille) som jag just nu håller på och skrittar av.

Nu återstår bara att knoppa och göra alkis fin till tävlingen innan vi ska åka vid 12 typ :)

Hoppas att ni får en bra dag!


tagga tävling

Håller mina tummar så att morgondagens planerade tävling inte blir inställd (då dör jag typ..), anyway ska hoppa en 1m och en 110cm med den stora pollen!

Därmed så är det en hel del som ska fixas idag, båda hästarna ska ridas, det ska mockas och fixas i stallet, utrustningen ska smörjas och lite sånt innan familjen ska åka iväg och fira min faster som snart fyller år!

Vi behöver dock inte åka alls tidigt imorgon då det är ponnytävling på förmiddagen, sovmorgon och jag klagar inte. ;)


tonight gonna be a good night

Fredag idag, hur skönt?!! Slutade skolan vid halv 2 idag, då tog Andrea och jag tåget hem till mig. Gick en power walk med mina fina hästar, mockade och fixade allt i stallet. Nu sitter vi i bilen på väg in till Åtvid där vi ska äta pizza och ha filmkväll tillsammans med ett par tjejer från klassen! Myyyyysss :)))
Hoppas att ni får en bra kväll!

Söt heeeezzzt på promenad.


Den där hästen är så fin!

Tänkte bara säga att alkis hoppade väldigt fint på träningen idag och avslutade det hela med en klockren bana. Jag har verkligen hittat rätt ridning på honom nu och allt bara rullar på, hur enkelt som helst! Sen att han har blivit så mycket starkare och därmed hoppar betydligt bättre nu gör inte det hela sämre. Fina hästen <3

Nu ska jag duscha och sen sova, sista dagen i skolan i morgon innan det är lång helg (ledigt fram till onsdag) GRYYYYYMT!

Vi hörs i morgon, pussss.


Träning next

Sitter i lastbilen på väg hem till Fia, hoppträning med den stora hästen som gäller!
Skriver mer ikväll efter träningen :)


don't let your dreams just be dreams

Dagen har sett ut iprincip som alla andra dagar, först skolan som förövrigt inte var så jobbig idag då vi hade en så kallad resursdag och det enda vi gjorde var att förbereda en presentation och sedan redovisa den i grupper och sen träna på en dans som vi (klassen) ska visa upp på fredag!
Eftermiddagen och kvällen har spenderats i stallet, vart annars?! ;)
Red ett markarbetspass på alkis och arbetade på samma sätt som i måndags med att flytta honom mycket, rida i serpentiner och med mycket tempoväxlingar för att få honom mjuk och lösgjord. Han va väldigt fin redan från början utav ridpasset idag!

Fille har jag borstat och gjort de olika övningarna för ryggen som Katja gav mig.

Nu har jag precis läst klart tyskaläxan och ska duscha och sen soooooova, börjar inte förens vid tolv imorgon vilket är himla skönt! Då hinner jag mocka och fixa allt till hästarna i stallet innan skolan! :)


Animo

Idag när jag kom hem från skolan blev jag glatt överraskad utav världens bästa mamma som hade köpt ett par animo ridbyxor, så nu är jag ÄNTLIGEN ägare till ett par vita animo ridbyxor!!! :D

Förutom att dom är så jäkla snygga så är dom även grymt sköna och ska ge ett bra fäste i sadeln med "klistret" som är fastsatt vid knäna. Längtar tills dom ska invigas!


två bilder på Fille från Ljungby tävlingen.



Gräsbanan

Gräsbanan hemma hos Fia såg rätt så inbjudande ut idag, längtar tills hoppträningarna börjar äga rum där ute om några veckor!
Finns inget roligare att rida på, än stora gräsbanor!! (om det inte regnar, då är det mindre roligt.)


måndag och tisdag

Hej på er! Jag har haft fullt upp nu i början utav veckan och då får bloggen tyvärr bli lidande, då den ligger ganska långt ner på prioriteringslistan.

Kan dra lite roligheter och tråkigheter som dagarna har bjudit på utöver det vanliga, skolan hela dagarna, alldeles för mycket plugg och att hästarna motioneras dagligen.

Var hos tandläkaren vid halv 6 ikväll, haha sämst tid.. Så nu har min kära (läs - hatade) tandställning fixat så att jag har väldigt ont i munnen, trevligt trevligt :))))))

Red markarbete på alkis igår och jobbade väldigt mycket med att flytta honom i alla gångarter, efter lite protester från hans sida när det blev jobbigt blev han som en helt annan häst. Fick en riktig "wow känsla" när han flyttade runt där på ridbanan hur smidig som helst, och att inte tala om hur mjuk och lösgjord han blev utav det. fina hästen <3


Idag var jag bara i skolan fram tills halv 1 då mamma hämtade mig med lastbilen för att åka hem till Fia där Katja (som är veterinär och kiropraktor på helsingborgs djursjukhus) skulle kolla på min stjärna, Fille!
Han hade precis som jag trodde sträckt sig, närmre bestämt i ländryggen. Efter longering, massage och allt vad en kiropraktor behandling innebär så rörde han sig som en helt annan häst när jag sedan longerade honom igen på slutet.
Fille har så himla stor rumpa med mycket muskler, för att alla muskler ska vara mjuka och smidiga och för att han ska få de bästa förutsättningarna att hoppa dessa hinder krävs det att han är ordentligt uppvärmd i även de små musklerna för att undvika sträckningar.

Nu har jag fått mängder med träningstips och ett träningsupplägg fram tills sista elitomgången som blir våran nästa tävling, jag ska göra a l l t jag kan för att få Fille i form och fit for fight!  

Katja var verkligen HUR BRA SOM HELST, hon förklarade och visade hela tiden vad hon gjorde och varför. Hon förklarade hur bra som helst hur jag ska träna och göra olika övningar med Fille för att stärka ryggen på honom.
Hon jobbade med varje häst i 1 timme och var alltså väldigt noggrann och verkligen jobbade igenom alla muskler. Om några veckor ska hon få kolla på Fille igen och kanske även på Alkis, hon va så jäkla grym :)

världens finaste.

You can't judge my choices without knowing my reasons.

Hej på er! Har hunnit med en hel del under dagen, EFFEKTIV är ordet! ;)

Tillbringade ett par timmar i stallet, red en långsväng i skogen på fina alkis, gick en promenad med favorit ponnyn, mockade och fixade allt annat i stallet.

Har även varit på klädhuset, den enda affären som finns här i falerum (där jag bor) haha, och shoppat lite nya kläder, en peak tröja och ett guuulligt linne. :)

Och så har jag färgat mitt hår, vilket verkligen var på tiden så nu är det mörk brunt!

Har precis ätit efterrätt också, vit chokladmousse med passionsfrukts sås över, väldigt gott!!



Det blev ingen tävling idag..

Då den blev inställd pga att det har regnat så mycket så att banan var vatten fylld. Jäkla väder alltså!

Alkis hoppade så himla fint på träningen i torsdags så jag var verkligen jätte sugen på att tävla idag, men vi får vänta till nästa helg med att tävla istället.

Nu ska jag gå ut till stallet och rida hästarna, mocka osv. Vi hörs senare! :)


The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything


årets första utomhustävling

På söndag drar utomhussäsongen igång (wiiiie, så mycket roligare att tävla utomhus!), ska åka till Kinda och tävla med alkis!
En 1m och 110cm ska vi hoppa, får hoppas att vädret är på våran sida så att vi slipper regn/snöblask som vädret har bjudit på de senaste dagarna..



fredaaaaaag

Hej på er! Hade labbdag i skolan idag från 9 - 3, labben va på engelska så skulle skriva labbrapporten på engelska osv, haha enkelt.. Men det va roligt iaf! :D
Resten utav eftermiddagen/kvällen har spenderats i stallet, ridit alkis en sväng i skogen, longerat och gått en promenad med Fille! fina, underbara djur det där <3

Nu ska jag se på någon film med familjen och bara ta det lugnt, underbart med helg!

Hoppas att ni får en bra fredagkväll! :)

image description

Hannaggustafsson @ instagram

Följ mig på instagram!
Där får ni se fler och andra bilder än de som kommer upp här på bloggen!


True shit


I lastbilen på väg hem till Fia

Där hoppträning med den stora hästen står på schemat!
Han hade damp ryck i hagen förut idag, så kan ju hoppas att han är lite lugnare sen när jag sitter på ;)


tomorrow is another chance

Tycker att det är så himla svårt att börja inläggen.. känns så tråkigt att hela tiden börja med "hej på er" eller något liknande, haha.
Anyway, har varit i skolan som vanligt idag. Kom hem vid fem och efter det har jag varit i stallet, ridit alkis i skogen, longerat Fille + gått en promenad med honom och gjort övriga stallsysslor. Kan verkligen vara där nere i timmar, finns ingen bättre plats!

Nu återstår bara att lära mig tyska glosorna som vi har tills i morgon, ute i sista stund ooooh yeeeesss!

Så här mysigt hade Fille och jag det under våran promenad idag, vädret <3


Du är så söt min kära lilla ponny


tisdag

När jag kom in från stallet vid åtta kände jag för att vara lite duktig och springa en runda i skogen, efter 30min jogging och därefter lite olika övningar här hemma känns det rätt braaaaaa!

Alkis fick springa av sig i skogen idag, vilket han uppskattade efter gårdagens krävande markarbetspass med olika bomövningar och lite små hinder. Han känns himla fin nu, vilket är jätte roligt :D

Nu ska jag äta och sen dejta kudden, godnatt! :)


Smile like you've never cried, fight like you've never lost, love like you've never been hurt, and live like you'll die tomorrow.


what doesn't kill you makes you stronger.

Hej på er! Jag har nog varit världens sämsta bloggare nu i ett par dagar men jag har inte haft någon lust, ork eller motivation till att blogga.

Helgens tävlingar gick inte alls som förväntat. Började med att rida "alkisridning" på Fille under fredagens klass, vilket inte funkar på Fille när det blir så pass högt och svårt, men han kämpade på ändå.
Valde att hoppa en LA på lördagen och hittade tillbaka till den rätta ridningen igen.
MSVBn på söndagen var katastrof, fille kändes inte som vanligt.
När jag kollar tillbaka på filmerna så hoppar han inte lika fint som han brukar göra, han hoppar inte igenom sig i ryggen. Så antagligen har han sträckt sig och när oxrarna blir större så får han det kämpigt då han behöver hoppa igenom ryggen för att räcka över utan att behöva ta i så dant.

Kiropraktorn kommer och kollar på honom nu under veckan och nästa tisdag ska Katja (hon är kiropraktor/veterinär/någonting, vet inte riktigt vad hon är men det är Fia som har tipsat om henne!) kolla på honom. Så snart har jag förhoppningsvis fått en förklaring till varför det inte kändes som vanligt i helgen och varför resultaten blev därefter.
Det vore inte helt fel om hästar kunde prata ibland.. 

Det här är självklart hur tråkigt som helst och känns inte alls bra.
Men Fille har gått så fantastiskt bra i år, varit placerad i nästan alla sina starter, vunnit flera klasser. Och man kan inte vara på topp hela tiden, även han måste få ha en dålig helg!

Det är "bara" att bryta ihop och komma igen!

min älskling, min kämpe, min bästa vän, mitt allt <3

Godnatt

Kom fram till tävlingsplatsen runt 7, resan tog ett par timmar då vi stannade på lite olika ridsportbutiker på vägen. Bland annat på charlies för att prova ut sponsor jacka och lite sånt!
Fille har fått gå en lång promenad och verkar väldigt nöjd och glad, nu står han i boxen och äter sitt natthö.

I morgon hoppar vi den sista ponny klassen, alltså någon gång under eftermiddagen, en MSVB(120cm). TAAAAAAGGAA!!


Mot Ljungby

Fullt upp nu på förmiddagen har det varit, men nu är allt färdigt! Ponnyn är tvättad, lastbilen packad och hästarna lastade så nu åker vi!

I morse red jag alkis en runda i skogen så att han fick springa av sig lite. Och Fille fick först gå en runda i skogen och sedan joggade jag honom på ridbanan i serpentiner som lösgörande jobb, han gick riktigt bra och kändes både liksidig och loss i sidorna så nu taggar vi inför helgens tävling :D

Vi hörs senare, puss!


fina alcasar

Alkis fick lufta sig lite idag och har kändes riktigt fin, låter bilderna tala för sig själva!




You know my name, not my story.

Hej på er! Den här veckan har vi påsklov, grymt sköööönt!
Dagen har spenderats i stallet med mina fina hästar och bästa Ida, vi har ridit en långsväng i skogen. Hon red alkis och jag Fille. :)
Mockat och fixat allt i stallet OCH städat sadelkammaren, duktigt värre!!

Kiropraktorn har varit här också och känt igenom Fille, så nu är han fit for fight till helgen.

Nu ska vi kolla på film, pusshej!


U.G.L.Y = U gotta love yourself


inte långt kvar..

tills vi åker till ljuuuuuuuungby och tävlar årets första meeting, kommer bli bäst!!

Filles motionering under veckan är noggrant planerad (utav mig, haha) så att han ska vara fit for fight till helgen! Och i morgon kommer våran kiropraktor och känner igenom honom, fille verkligen älskar när han kommer och masserar och grejar, så det blir toppen :)

Är super taggad, det ska bli så himla roligt. Vill att det ska bli torsdag nu så att vi kan åka, haha! :D


I just wanted to say that you are beautiful.


Måndag

Sitter på tåget på väg in till stan, ska möta några kompisar där inne, gå på stan ett par timmar och äta på någon restaurang, mysigt!

Gick upp tidigt i morse för att rida och mocka osv, skönt att ha det färdigt :)

Fille får stå för bilden, bara för att han är söööööt!


filmer från några utav helgens rundor

Här kommer film från 1 metern i lördags och den sista 110cm rundan i söndags!


tävling - Vikbolandet

Lördag

1m - 0+0fel och vinst!
Han blev lite spänd när han kom in i ridhuset (framhoppninghen var utomhus) men skuttade runt den där banan. Red inte alls fort i omhoppningen, men han är väldigt vändbar, så tog innanför på ett ställe så det var väll det som gjorde att vi va snabbast av de 40 starterna. Våran första vinst tillsammans, alkis första vinst någonsin också. ;)



110cm - 0+4fel, första utanför placering
Fortfarande lite spänd, men hoppade fint! När han är spänd så blir han lite stark, fick inte riktigt med yttersidan i svängen till en oxer i omhoppingen så då fick han inte med sig alla ben trots att vi kom perfekt på hindret. Men han kändes himla fin och rundan var riktigt rytmisk och bra!

bilden är suddig och hela hästen och jag är inte med (vilket är väldigt synd) men han hoppar fint! frambenen <3

Söndag

110cm - 8fel
Alkis trodde att vi skulle tävla galopp eller något, haha... rev ut ur kombinationen då han inte fick plats och sen sista hindret för att det gick lite fort! Men han va glad och rundan var väldigt rytmisk trots att det gick lite fort och han inte fick med sig alla ben på slutet av banan. ;)




110cm - 4fel
Bästa rundan på hela helgen, helt klart! Han va super fin verkligen :)
Rytmisk och bra runda, mycket lugnare än den andra rundan och då får han med sig sina ben!
River dock ut ur den avslutande kombinationen, vi kommer lite stort in och då får han inte plats. Vi behöver helt enkelt träna mer på kombinationer då det är kombinationerna som överlag har förstört helgens annars perfekta rundor.



Men jag är grymt nöjd med helgens resultat!
Det känns som att det går framåt, som att vi har utvecklats väldigt mycket och att vi börjar bli stabila på 110cm, eftersom rundorna är så rytmiska och det känns väldigt enkelt och alkis tycker att det är så roligt! :D

På väg hem igen!

Alkis har varit väldigt fin idag med!
Två rytmiska och fina rundor med oss hem. Sista rundan va verkligen super bra, men rev sista hindret.. Surt på en så bra runda!
Är väldig nöjd med alkis under helgen, han känns finare än någonsin nu, jätte roligt verkligen!

Nu när vi kommer hem väntas ett markarbetspass med ponnyn på ridbanan, tänkte hoppa lite studs med honom också!

Skriver mer om rundorna med bilder och filmer ikväll :)


tagga tävling i morgon igen!

Har precis kommit in från stallet, har borstat och pysslat lite med alkis och kvällsfodrat hästarna.
Innan det har vi varit hos farmor och ätit påskmiddag med släkten, gott och trevligt som alltid! :D

Inlägget om hur det gick i 110cm publicerades tydligen inte.. Så tar det lite kort nu. Han kändes väldigt fin och hoppade fint! Felfria i grunden och ett litet pet i omhoppningen, men det gör inte så mycket. Känslan och rundan som räknas och den va super bra så jag är nöjd!

Ska gå och sova snart, är väldigt trött efter en dag ute i kylan och blåsten, det har varit äckligt kallt idag!
I morgon hoppar vi två stycken 110cm, satsar på att komma hem med två lika fina rundor med bra känsla!

Godnatt :)


Hästen levererar

Felfri runda i 1m och vinst!
Nu sitter jag på läktaren och kollar på unghästarna i 1m innan det är dags för bangång till 110cm!


ett fel närmare rätt , ett sätt att se på saken.


Hästen är redo för tävling!


happiness


Turkiet i sommar

Mamma bokade precis en resa till Turkiet, så den sjunde Juli åker vi. L Ä N G T A R!!
Bilder på hotellet där vi ska bo, det ligger precis vid havet också - perfekt!




Fredag

Kan börja med att säga att jag har bra koll.. skulle tydligen tävla lördag och söndag inte fredag och lördag, haha tur att jag såg det under veckan så att jag kunde planera om lite. ;)

Vädret är verkligen drygt idag, spöregn och kallt..
Har precis ridit ut Fille i skogen, han va helt vild! Nu ska jag hitta lite motivation till att dra mig ut i regnet igen för att rida ett markarbetspass på alkis innan hans utrustning ska smörjas och fixas inför helgens tävling! :D

Vi hörs senare :)


Bästa laget


Torsdag

Har sovmorgon till tolv idag så då passade jag på att motionera hästarna och mocka nu på morgonen.
Alkis fick gå en runda i skogen med mycket galopparbete och Fille longerade jag först och gick sedan en promenad med.
Det passade väldigt bra med en så här lång sovmorgon idag då jag ska in till stan och gå på bio och lite sånt ikväll!

Hoppas att ni får en bra dag :)


Gårdagens träning med Fille gick riktigt riktigt bra!

Överlevde en teknisk bana på 14 språng med flera kombinationer på 130cm! Ponnyn är KUNG så debuten nästa helg lär bli no problems!
Trots att vi inte har hoppat så här högt mer än några gånger så känns det inte svårt och stort.

Bara jag som måste skärpa mig så att jag inte bara "hänger med" så att det går fortare och fortare då Fille gärna springer på och letar efter nästa hinder, det verkligen lyser glädje om honom när jag styr upp mot hindrena, den ponnyn har ett självförtroende utöver det vanliga!
Han lyfte bara lite extra på benen och hoppade runt den där banan.

Nu när hindrena blir så här höga så att det extremt viktigt att ha trycket i galoppen så att man inte bara rider på fart, då får man inte dom där luftiga sprången med spänst i!
Likadant på de olika linjerna, där gäller det att inte bara mata på, utan ta en halvhalt och få trycket i galoppen.
Så bara jag sätter en galopp med tryck i, sitter still och håller samma lugn HELA banan så hoppar Fille fantastiskt fint!

Känns bra att jag vet att vi klarar av en bana på 130cm utan problem. Känns bra att jag vet hur jag ska rida nu när det blir högre. Känns bra att jag vet att Fille klarar av att hoppa dom här hindrena, att han inte behöver ta i OCH att han är samma gamla vanliga ponny trots att det blir högre, att han inte blir det minsta osäker. Det känns så jäkla bra inför Ljungby! :D


you dont have to save me

Godmorgon! Onsdag idag vilket betyder att det bara två dagar kvar i skolan innan det är påsklov!!
Har precis ätit frukost så nu ska jag fixa mig lite innan det är dags att gå till bussen.

Ikväll är det hoppträning med ponnyn som gäller, sista hoppträningen innan tävlingen i Ljungby så hoppas att han känns fiiiiin idag :)

image description


Fin häst

Sitter i lastbilen på väg hem från Fia där alkis har fått skutta av sig!
Han var väldigt fin idag så det känns bra inför helgens tävlingar.
Det har blivit en sån stor skillnad på hans språngkurva, nu hoppar han mer uppåt än framåt som han tidigare gjort. Sprången blir inte flacka och han är inte i och känner på bommarna, stor skillnad helt enkelt!
Mamma filmade när vi hoppade den avslutande banan så den kommer upp här på bloggen sen, dock med mobilen men bättre än ingen film alls iaf ;)


always remember that..


that's how we do it!

LÄS DET - just sayin!

http://www.tidningenridsport.se/Blogg--debatt/Bloggar/Havrepappa/2012/3/Varfor-hasttjejer-haller-sig-fraschare/



roligt när man känner utveckling!

Känslan som uppstår när den lilla ponnyn som under ett par dagar varit lite av ett monster att rida markarbete på och varit expert på att dryga och vara jobbig när det blir jobbigt, helt plötsligt förvandlas till någon gullig dressyr ponny som går som en dröm - obeskrivlig!

Dagens markarbetspass på Fille gick himla bra, han var så otroligt fin!
Under ett par dagar har han varit lite stel i höger sidan och jag har inte riktigt fått igenom den, men idag lossnade allt. Han blev liksidig, tog lika mycket stöd på båda tyglarna och trampade på som satan.
Jobbade mycket lösgörande övningar i form av skänkelvikningar, bak- och framdelsvändningar, serpentiner, öka och minska volter och att rida någon meter innanför spåret för att checka av att han tar lika mycket stöd på båda sidor och går på rakt spår.
Idag klarade vi till och med av att galoppera serpentiner över ridbanan och göra galoppombyten på medellinjen utan att han gick iväg i bytena eller körde upp huvudet och spände sig. Han kunde behålla formen och arbeta med ryggen.
Att inte tala om hur fin han var när jag travade av honom på en stor åtta.
Den där ponnyn får mig verkligen att må så bra, han är bäst! 


vecka 14

Alcasar
Måndag - Skogen
Tisdag - Hoppträna
Onsdag - Vila
Torsdag - Markarbete på ridbanan
Fredag - Tävla
Lördag - Tävla
Söndag - Skogen

Munsboro Fingleton
Måndag - Markarbete på ridbanan
Tisdag - Vila
Onsdag - Hoppträna
Torsdag - Longering på ridbanan
Fredag - Skogen
Lördag - Skogen
Söndag - Markarbete på ridbanan


Grattis världens bästa mamma!

Idag fyller mamma år = tårtaaa!! :D


Måndag

Slutade skolan redan vid klockan två idag! Så nu skrittar jag fram första hästen för dagen, alkis. Blir en uteritt i det underbara vädret :)


tävling med den stora på gång

Nästa helg ska alkis och jag hoppa vårat första meeting tillsammans, i Vikbolandet!
Vi kommer dock åka emellan då det inte tar mer än en timme att åka. Vi ska hoppa en 1m och 110cm på fredagen och två 110cm på lördagen. Eftersom det är så långa klasser där han inte behöver anstränga sig speciellt mycket så kan vi passa på och hoppa lite fler klasser. Nu var det länge sedan vi tävlade också, så då kan han behöva någon klass innan han slappnar av med.

Ska bli väldigt roligt att tävla honom igen och fortsätta med att samla på fina rundor! :D