det finaste jag vet ♥Fredag

Började dagen på sämsta tänkbara sätt genom att försova mig i mer än en timme OCH så hade vi nationellt prov i engelska B vid halv 9, alltså direkt på morgonen. LOVELLY! Anyway, hann till skolan precis i tid nyvaken osv, men det kändes iaf som att provet gick bra!

Nu har jag precis kommit hem från skolan, ska äta lite och sen gå ut till stallet för att rida mina fina hästar och mocka.

Vi hörs senare! :)


Hoppträning

Ikväll är det träning hemma hos Fia med Alkis som gäller, är super taggad på att träna honom nu
när han känns så jäkla fin!
Har planerat att hoppa 120cm om någon månad så nu gäller det att träna så att vi är förberedda :D


wednesday

Hästarna är ridna, de fick gå varsin runda i skogen med mycket tempoväxlingar, av- och igångsättningar. Alkis är så himla rolig att rida tempoväxlingar med, han är så lyhörd för mina hjälper och länger och samlar galoppen hur enkelt som helst, han är så härlig att rida. :)

Nu har jag precis kommit ut från duschen och innan det var jag ute på en köttig joggingrunda i skogen, känns rätt bra så här efteråt!

Nu ska jag äta och plugga lite tyska sen sova, vi hörs imorgon! :D


I LOVE YOU BABE, IN EVERY WAY.


Valborg och lite allmän info

Hej på er! Vilket underbart väder det har varit idag, snacka om sommarkänslor: grillat till middag och att kunna sitta ute och äta och att även rida i t-shirt, soooooooooommar!

Hur som helst så har jag haft fullt upp nu under dagarna när vi har varit lediga från skolan. Allt från ett grymt valborgsfirande som började hemma hos linda med tjejerna och avslutades ute med blandat folk, till den dagliga motionen utav mina fina hästar och alla stallsysslor som hör där till.

Min stjärna (Fille) känns väldigt fräsch, pigg och glad nu vilket är otroligt skönt! Idag red jag ett markarbetspass med lite olika bomövningar och han var verkligen så jäkla fin! Trampade på bakifrån i ett högre tempo och jobbade med ryggen i en lösgjord form. Ponnyn är en dröm!

Har precis deklarerat också ( utan mamma eller pappas hjälp ;) ) - vuxenpoäng till mig!

Ska duscha nu och sen sova, är lagom trött efter att ha sovit på tok för några timmar och inte tagit det speciellt lugnt, men det var det helt klart värt, roligaste kvällen/natten på länge!

bjussar på ett par blandade bilder från valborg.