Med ett leende på läpparna

Fille gick så grymt bra på träningen igår, som han hoppade! <3

Under framridningen och framhoppningen va han lite små dryg, lyssnade inte helt 100 för innerskänkeln utan vek lite inåt i landningarna men efter ett tag släppte det.
Vi hoppade fram på ett par plank i lite olika övningar, bla på en S båge och en halv volt. Jobbade mycket med att få hästarna att vänta och flytta undan för innerskänklarna, Fille blev väldigt lösgjord och smidig av de här övningarna.

Därefter hoppade vi fram på några utav de bågar som skulle vara med i banan och vi hoppade även igenom kombinationen en gång innan det va dags att hoppa bana.

Jag fick hoppa banan sist då jag skulle hoppa högst så Fille fick skritta och trava omkring ganska länge innan det belv våran tur, därför va han inte rikigt igång till 1an och 2an så de sprången blev lite små "sega" men efter det kom vi igång och satan så bra det kändes!
Har inte riktigt hittat det där sista lilla efter tävlingen i Grevagården för att det ska kännas så enkelt och bra, men igår bara fanns det där och det känns verkligen som att han är på topp nu!

Är verkligen GALET TAGGAD till tävlingen på söndag, då ska jag rida precis likadant så att vi får in den här känslan igen!

Mamma filmade när vi hoppade banan, ska bara ladda upp filmen på youtube som är såååååhääääär segt!
Filmen kommer så fort den är färdig, så heja youtube ;)

You make me smile


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback