du är underbar

Jävlar vad fin Fille var på träningen idag, ponnyn är galet underbar!

Idag var det banhoppnings träning med lite extra fokus på kombinationer, hade en trekombination snett igenom typ och en tvåkombination längst med ena långsidan ända ute vid väggen.
Vi började med att hoppa fram på lite små hinder, höga kryss för att ha hästarna att hoppa på mitten och känna på lite avstånd på de olika linjerna och bågarna. Hoppade en liten bana först två gånger lite lägre för att hitta rytmen osv, därefter hoppade vi en till högre bana.

Fille tyckte att det va vädligt roligt att hoppa idag och då hoppar han även som bäst, luftiga och spänstiga språng. Jag hittar också en mycket bättre ridning när han ligger på lite som han gjorde idag, då behöver jag inte hjälpa honom lika mycket med galoppen och kan därför sitta mer stilla och låta honom ta tag i hindrena själv. Som han hoppade på den sista banan!
Trekombinationer som vi ofta haft lite problem med var det nu NO PROBLEMS med. Han bokstavligen flög över den där trekombinationen på 120cm (likaså resten utav banan). Den känslan <3

Det känns såååååå bra inför helgen, är sjukt taggad!! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback