äntligen ridbart på ridbanan

Dagen har tillbringats till stor del i stallet, Ridit skruttarna, mockat, smörjt alla saker och fixat :)

Eftersom att pappa och farfar har hållt på och harvat och grejat med ridbanan i veckan, (massor tack för det!!) så gick det äntligen att rida där idag!! Var lite isigt i hörnen, så red mest på en stor "volt" men riktigt skönt att kunna rida igenom dom lite ordentligare hemma.

Red som sagt båda ett längre pass på ridbanan. Alkis jobbade jag mkt på att få han att reagera "bättre" på hjälperna, så att jag tillslut kunde använda väldigt små hjälper. gjorde mycket avsaktningar och sen framåt direkt. öka hans reaktions förmåga. han super bra! Han är så mysig att rida och allt<3 

Fille gick så jäkla bra!!! Den hästen har verkligen utvecklats något enormt i markarbetet, vilket känns väldigt roligt! red lösgörande arbete, med små volter och i lååååååååg form! Han va väldigt fiiiin. 
Efter ridpasset fick Fille en lång borstning, det klagade han inte över!

Nu ska jag kolla på melodifestivalen som börjar idag :) sen sooooova typ direkt för i morgon är det tävling i jönköping som gäller hela dagen. Ska tyvärr inte tävla själv :( utan hjälpa syster som ska hoppa sina två sötaaa! 

Pusshejj!!

     


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback