Myyyys väder..

Slutade tidigt idag, vilket aldrig är fel! Höll verkligen på att missa bussen idag. När jag kom ut från idrotten och hade kanske 40m till busshållplatsen så åkte bussen där ifrån.. Så jag SPRANG foooooort till nästa busshållplats, hahaha!! Hann med bussen tillslut iallafall ;)

Gick ut till stallet direkt när jag kom hem.
Började med att rida alkis på ridbanan. Han va så G R Y M T fin!! :D Satte upp en travserie med bommar på ena långsidan och ett litet kryss på andra sidan som jag red över växelvis med volter och halter, för att hålla honom sysselsatt då han blir mycket trevligare att rida då. Fortsatte att träna på att inte använda något annat än rösten för att växla mellan skritt och trav. Han är så dukig på det :) Idag va första gången som jag verkligen kom åt honom i galoppen också, förrut har han inte varit stark nog att bära sig själv i galoppen en längre tid eller att samla sig. Han gick så bra idag! 

Fille red jag ut i skogen på i snööööööööööööööööö vädret... Det snöade väldigt mycket och blåste.. Inte världens mysigaste väder att rida i kan jag lova.. Fille va pigg och glad iallafall :) Red ganska kravlöst och lät honom springa på, jobbade ganska mycket galopparbete. 


Nu ska jag inta duschen, fryser som en idiot vilket är snöns fel ;)


Pusshejj! 
 

Trött_tjej

Kom in från stallet för en liten stund sen, har ridit ett ordentligt dressyr pass på Fille, SJUKT fin va han!! :D red över bommar för att få honom lösgjord. gjorde ett par galoppombyten som han gjorde klockrent. Fin kille idag!!
Alkis red jag ut i skogen på. Blev en ganska lång tur då han va piggpiggpigg och stark! Fick göra massor halter och avsaktningar. Han blev mycket bättre på slutet :)

Är väldigt hungrig --> nästa ÄTA ;)


Pusshejj!


Vila på schemat!

Idag har båda hästarna fått vila. Mådde pissss när jag kom hem från skolan...

Nu mår jag bättre och vad gör man då om inte plugga svenska? K U L


Bjuder på lite bilder på den absolut finaste i brist på annat!
 






Tävlingar framöver!

Med Fille:

Grevagården den 15-17 april - L:A, MSV:B, L:A

Gotland den 6-8 maj - L:A, L:A+5 (elit omgång 2), MSV:B (sista elitomgången)

Med Alkis:

Vikbolandet den 22 april - 1m och 110


Söndag

Sitter och kollar på ponnyakuten som typ är slut nu, men iallafall :P

Idag har Fille fått skritta en låååååååååååååååång tur i skogen på 1 och en halv timme, tyckte nog inte han va så dumt. Han va pigg och glad :) red med elin och frida, ännu roligare med lite sällskap ;)

Alkis red jag i paddoken idag. I början va han liiite pigg vilket är ganska förståligt eftersom han vilat några dagar nu pga att han tappade en sko! Han blev riktigt fin och mjuk mot slutet, efter en heldel halter och tempoväxlingar.



 

Bilder från första Elit omgången!


Världens finaste! <3





Bästa Laget på prisutdelningen


från vänster: Ida, Martina, Jennie, Elin och Jag


Tävlingsresultat!

L:A (110cm): 0+0fel kom 2a! ;) Han va skiiiit fin verkligen, inget att klaga på direkt :)

L:A (lagklassen): Jag startade sist i laget, vilket innebar att om dom andra tre (elin, martina och ida) inte va nolla så va jag tvungen att vara nolla för att vi skulle gå till omhoppningen. Och Elin fick ett litet skit pet och dom andra två va nolla. drömläge för mig ju.... Hahah! jag va nervös som en griiiiis.. Men fille va S J U K T jävla fin :D satte nollan!! Har nog aldrig blivit så glad över en nolla i L:A haha typ låg på halsen på honom hela vägen ut.

Då va vi alltså klara för omhoppning. I omhoppningen va Elin i sista hindret och det åkte ner likadant för Martina, båda dom hade jääääääääätte snabba tider men tyvärr inte turen på deras sidor.. Ida va nolla i omhoppningen.
Fille kändes lite trött (vilket är ganska förståligt efter två hela klasser redan) så vi rev andra hindret i omhoppningen, eftersom att redan elin och martina hade två snabba tider med 4 fel så gick jag ut. onödigt att slita på honom och hoppa vidare om ändå inte resultatet skulle räknas. 

Så vi slutade på en tredje plats med laget! :D

Bilder kommer senare när jag fått in dom i datan, ni får vänta lite ;)


Fix inför tävlingen!

Slapp dag i skolan idag, en liten najjjsig lektion bara = underbart!!

Gick ner till stallet när jag kom hem vid 3.

Tog in Alkis för en ridtur och såg att han tappat en sko.. Ahhhhhaaa vad onödigt.. Så han fick tyvärr vila idag! 

Fille skulle vila inför tävlingen (han brukar vila dagen innan), red igenom honom ordentligt i går istället. 

Men istället hjälpte jag syster att rida en häst så jag red ut på Storm med Elin bästa Andersson :) 


Nu står Fille knoppad och i ordning fixad i boxen och käkar höööö ;) Alla saker är rengjorda och packade, färdigt för att åka helt enkelt :) Kommer nog ha den smutsigaste hästen på tävlingen i morgon... sjukt smutsig är han eftersom han ska rulla sig i den värsta leran ALLTID! tur att han är söt iaf ;) 


 
Ska duscha, ta fram mina kläder inför tävlingen och sen sooooova. ska åka från stallet 05.45 i morgon. FAAAAAN vad mysigt... :D


Puss och godnatt!


Tiden bara försvinner!

Har haft fullt upp med skolarbeten dom här dagarna, prov och uppsats. LOVE IT (eller inte) och bloggen har kommit i andra hand sorgligt men sant, fast nu blir det ändring på det. 

Men nu är det snart fredag igen äääääääntligen. Och vi har bara en lektion i morgon, bioligi dessutom. kan typ inte bli bättre :D eller joooo. ledig är bättre.. :/

Jag är trött som en gris, ögonon stängs av sig självt nästan, illa!

Har iallfall hoppat Fille idag för att känna på honom innan tävlingen på Lördag, Han va GRYM! Sen red jag honom i alla gångarter i låg form läääänge, och han va så avslappnad och assss fin!  

Alkis skrittade jag ut i skogen i 40min idag. Mysigt!

Nu ska jag inta duschen och sen sova, det bästa på dagen nästan x)

Pusshejj!



Back to school again..

Yeeees i morgon börjar skolan igen efter helg på 4 dagar, eller helg och helg men ledigt = helg typ :P

Och jag är sååååååååååååhäääääääääääääääär INTE sugen på att gå till skolan i morgon...

Studiedag är det bästa som finns verkligen (eller lov är lite bättre ;D) aja, kärlek till ledigt helt enkelt! <3

Nu ska jag fortsätta att vara arg för att det är skola i morgon..

Pusshejj! 



Liten häst i hagen, haha söt :´)

 


Inte en minut över!

Den här dagen har verkligen gått fort! Har inte suttit många sekunder på ruuumpan.. Men vad gör man inte för att gå upp tidigt på sin studiedag och åka till tandläkaren i stan för att snacka tandställning... Intressant ju?!
Nej! Det va inte så roligt.. 
När jag va klar hos tandläkaren så fick jag mer än en timme över innan tåget hem gick så jag passade på att gå en sväng på stan och shoppa lite nytt ;)

När jag kom hem åt jag lite lunch och knallade sedan vidare ner till stallet i det underbara vädret! <3

Hoppade Alkis på ridbanan, perfekt underlag där nu!! Byggde upp tre enkel hinder (en oxer och två räcken) lite utspritt med några långa distanser och snett igenom. Han va stark och hopp glad i början vilket resulterade i att det gick en aning fort och att han släppte ner ett ben ibland.. Men mot slutet när jag gjort mycket halter blev han mera lyhörd och riktigt fin!

Fille körde jag i pessoaselen ca 45 min. Han har lärt sig vad jag vill att han ska göra nu ;) Fick jobba lite extra med galopparbetet då han inte riktigt ville galoppera framåt utan i lååååååångsamt tempo.. Men fin blev han på slutet :)

Har precis fikat lite, btw jag älskar att fika (a) fast vem gör inte det??
Nu ska jag ta fram dom älskade tyska böckerna och plugga.. 




Du är bra fin!  


Tyska plugg nästa..

Kom precis in från stallet där jag har tillbringat hela morgonen. Fille skulle vila idag eftersom att kilopraktorn va här så honom borsta jag bara :)

Alkis red jag på ridbanan (som va perfekt att rida på nu) Han va väldigt fiiiin!!
Började med att bara rida fram och sen trava lite över ett par bommar på volt. Jobbade sedan lite galopparbete med mycket små volter och tempoväxlingar. Fortsatte med att travhoppa ett litet kryss på långsidan och landa i galopp ett par gånger. Innan jag travade av honom tog jag krysset i galopp och gjorde halt efter så fort som möjligt ett par gånger tills han lyssnade direkt på halten :) 
Han va så mjuk och fin när jag travade av ! :D 

Nu ska jag hämta tyska böckerna och dyka ner i dom för att lära mig lite inte intressanta ord osv..
Känns inte så lockande. MEN JAG MÅSTE!  



Pusshejj!    


Kilopraktor

Yeeeees Kilopraktorn va här i morse och "klämde" på Fille. Och han va heeeeeeeeelt BRAAAAAAAA nu!!!!
Inget i korset där han har varit lite spänd i musklerna förrut, inget i nacken eller på något ställe på hela hans feta kropp ;D

= MEGA GLAD HANNA :D 


 


Bättre kan det INTE bli!

Det kan nästan INTE bli bättre känner jag. Vi har studiedag både i morgon och på tisdag, vilket inte inte är fel på något sätt!! visst att jag måste plugga en hel del tyska eftersom vi har ett stort prov på torsdag och tyska är inte riktigt är min starka sida.. Men studiedag iallafall :D

Jag älskar studiedagar, dom är helt underbara 



Glad_chhheey


Jag saknar dig skrutt!







Finaste flickan <3


-

Jag verkligen hatar att komma på rubriker. Inte riktigt min sak det! Kan sitta ett braaaa tag och inte komma på någon passande. haha intressant va :D

Har iallafall ridit ut på båda skruttarna idag i det underbara vädret! Båda två va pigga, lite starka i början men blev super fina efter lite av- och igångsättningar, tempoväxlingar och halter. Fina pållar det där! <3 

Och så har jag hållt på och fixat med alla saker jag ska sälja, tagit kort osv osv.. ett evighets jobb!

Nu ska jag ta något och äta sen kolla på ponnyakuten. ;) 

Ha det bäst!

without you two I would be no one

Passade på att ta kort med dom bästa i det SJUKT fina vädret idag!  
Enjoy!  


















Ni är bättre än bäst <3


Dagens ridpass

Alkis: Red på en skogsväg. Jobbade med mkt halter, tempoväxlingar och i låg form. Han va väldigt mjuk och fin!
Är så otroligt roligt  att rida honom, behöver bara använda rösten för att bryta av från galopp --> trav, han är bra gullig!

Fille: Red även honom på skogsvägen. Han va så gryyyyyyymt stark, springig och olydig idag! Fick göra mkt av och igångsättningar för att få någon reaktion. Tog ett bra tag innan han slappnade av, lossnade från handen och blev så där mjuk och fiiin! Men mot slutet kändes STOR skillnad. Han behövde verkligen jobbas igenom och tänka lite idag.



Städar rummet..

Yeeeeeeees ni läste faktiskt rätt.. jag städar mitt rum som är megahyperdupersuperassssss stökigt. Efter att ha haft en mamma som tjatat sönder mig så kände jag att det va dags ;) Haha roligt säger jag bara!!!

När jag har städat färdigt, alltså snart för det här kommer går fort.. så kommer blandannat en bildbomb från dagen. :)

Nej nu ska jag städa, tjooohejj!





Tävling på G

Nästa tävling för mig och Fille blir i Södertörn nästa lördag, då vi har våran första omgång av elit allsvenskan. Kommer bli sjukt roligt :D taggar som ett assssssssss!! ;)




Världens finaste kille! <3



Fredag <3

Sitter henne hos Linda, kvällen kan nog inte bli mycket bättre ;D Linda + godis + chips + musik och aa ni fattar, gryyyyyymt helt enkelt!

Åkte som sagt till stan efter skolan, va smakråd åt Linda. Haha det va inte enkelt kan jag lova! Eller vad säger du andreniiis? Haha!  



En liten bild från nyår på oss två! <3  




Hemma hos Lindaaaa

Sitter hemma hos Linda, fick åka med mamma i morse vid 9, eftersom att det bara går typ 2 bussar om dagen från skogen där jag bor, ahhh vad det suger!!
Och vi börjar ju inte förens 12 så det blev att åka till Lindyyyy, ska till stan med Linda och Andrea efter skolan och sen sova hos Linda. (yy en heldag med den bruuuuuden helt enkelt, inte bara lite underbart!

Red Alkis i skogen på morgon också, han va fiiiinis, väldigt mjuk och lösgjord! :) lite glad över snön bara, den enda som är det...
Fille fick en vilodag idag.

Hur kunde det helt plötsligt bara komma snö???!!!!
Det suger..


Nu ska jag fixa mig till skolan

Ha det bäst idag!


Pusshejj



Alcasar <3










Du är underbar
Du är sööööööt
Du är så snäll
Och det bästa är att..
Du är bara min

Jag älskar dig <3

Filmer från tävlingen

Bättre sent än aldrig

Här är filmerna från "tävlingen" förra helgen

Film från 90cm!
http://www.youtube.com/embed/XPL4EF2wmE0




Film från 1m!
http://www.youtube.com/embed/C-AvCriSgfs



Jag kunde inte lyckas lösa det bättre än så här, jag är INTE teknisk..

Men klicka bara på "länkarna" så kommer filmerna :)




Sluta tidigt, tummen upp på det!

Hejsvej!! jag är såååååååååååhääääääär glad :D haha egentligen har jag ingen anledning till varför eller jo lite ;) har bara två lektioner i morgon, studiedag både måndag och tisdag, hur underbaaaaaaaaaaaart??!! :D
Så det känns som det är helg typ nu x)

Och så slutade jag 12 idag, haha super skönt verkligen! Mamma hämtade upp mig i skolan och så åkte vi iväg och åt lunch. Gick sedan ut till stallet direkt.

Red först Alkis i skogen, han va super mysig! Gjorde mycket tempoväxlingar med så lite hjälper som möjligt, han lyssnar såååå bra!
Fille fick också gå i skogen, red med Elin och Johanna. det tyckte fille va roligt!  Vi klättrade även, bra träning :)

Nu kollar jag på Sveriges värsta bilförare. hahah jag döööööööööör, det är så sjukt x)
Ska kolla vidare på tvn :P

Senare i kväll kommer en bildbomb på finaste killen (Alkis) <3

Pusshejj!

jag älskar dig



Ner mot heeestarna

Sitter och väntar på att mammii ska göra färdigt maten någon gång, jag är hungrig..
Sen blir det att gå ner till stallet, rida alkis och longera Fille i pessoaselen!


Fille va meeeeega fiiiiiin på träningen i går!! I början va han lite dryg.. stark och gick med huvudet typ rakt upp och höll på och sparka bakut efter hindrena hela tiden och dryga sig.. Men gaaaaaaaahh så fin han blev sen när han fått busa av sig!! han hade nog bara lite för mkt energi men det är ju inte helt fel det heller (yy

Vi tränade bla. mycket kombinationer, en kombination räcke/räcke och en med oxer/oxer. Jätte bra träning för honom med kombinationen oxer/oxer då han har lite svårare för att länga sig ut.

Nu ska jag kolla tyska läxan en gång innan maten och seeeeeeeeeen stallet  

Hörs sen



Engelska plugg..

Har inte mycket tid för att blogga idag, stort engelska prov i morgon och jag MÅSTE plugga som en tok på det typ ;D + att vi har kemi prov på onsdag också, kan ju inte bli bättre..

Fille fick vila idag, i morgon ska han hoppträna! :D

Alkis red jag markarbete på ridbanan med, över lite bommar och mycket små volter för att få honom mer följsam och smidig. Han va skiiit fin!!!!

Nu ska jag dra mig mot engelskaboken igen, bästa vännen idag helt enkelt!!



Pusshejj!

Söndag

Och så var den här helgen också slut snart, vill INTE ha skola igen..
Två äckliga prov den här veckan också, det är ju myyysigt!

Idag fick Alkis gå en lång sväng i skogen, red med syster. Han är så gullig att rida ut på :´)

Fille körde jag i pessoaselen, över ett par travbommar på volt några gånger annars bara som vanligt, jobba i låg och lång form, han va busig och allmänt störd i början men blev väldigt fin sen! :)



SOMMAR <3
 







Youtube och jag är inte kompisar..

Tänkte ladda upp filmerna lite snabbt och smidigt på youtube och sen få in dom i bloggen på något sätt eller länka dom x) jag är inte så grym på det här men det ska nog gå bra tillslut!

Men går det som jag vill då?! nej verkligen inte.. youtube är segare än en åssssna och vill inte ladda upp mina filmningar, åhh vad glad jag blir!!

Har börjat om nu och försöker få det att funka ;) haha! 

Någon som har något annat förslag på hur man kan få in en film i bloggen?
Skulle inte sitta helt fel med lite heeelp! 

  


GRYM uppdatering va de här jaaaa!!!

Jag har inte hunnit blogga :( får typ ångest, haha men nuuuuuuuu :D

I går (fredag) gjorde jag stallet och red på morgonen innan skolan eftersom vi hade sovmorgon till 12, sen efter skolan åkte jag till stan med Ida och shoppa lite kläder och smink. Sov även hos den muppen tills idag (Lördag) så det är helt enkelt hennes fel att jag inte uppdaterat.. inte sneeel tjej det ;)

Har precis kollat på melodifestivalen, Hade inte direkt någon som jag "hejade på"men eric är ju sjukt snyyyygg iallafall (aa
Tyckte ni att rätt låt vann? ;) 

Annars har det inte hänt så mycket, eller i fredags va kilopraktorn hemma hos oss och kollade igenom fille nu. tänkte att det va lika bra att ta det nu när han tävlat, gått omkull en gång och kommit igång igen för att checka av det lite. Inget märkvärdigt med honom, lite i vänster sida bara men han trodde det va sen han gick omkull (han landade på vänster sidan då) men annars va han fin som en geeeeeeeet ;) 


GLADA va vi här ja!!




 

Träningstävling!

Idag var det Alkis tur att "tävla" för första gången med mig :)
En träningtävling på hemma klubben, perfekt som miljöträning och att kolla läget ;)

Han va JÄTTE DUKTIG! :D


Haha när vi kom in på framridningen och det va 5 andra hästar där höll han på att dö.. Och när dom red i olika varv och förbi honom med blev det bara för mycket tyckte han, varje gång en häst red förbi honom typ flög han in i sargen och försökte gömma sig, han är en liten mes tror jag ;) I början va han väldigt spänd,kollade mest på alla andra hästar. fick klappa honom och försöka intala honom att det va helt som vanligt! Men när vi börja hoppa tänkte han bara på det istället så då blev det lättare, haha stackarn <3  

Hoppade först en 90cm, han va jätte fin och nolla :) Fick väldigt bra flyt genom hela banan, kändes super och väldigt enkelt precis som det ska vara!

Sen hoppade vi en 1m, fick ett pet. Han kändes lite trött, han är ju inte specillt van vid att tävla och tyckte nog att det va lite för roligt och spännande. Han kändes lite stark och springig (ett tecken på att han nog va lite trött)
Men jag ska inte klaga, han va jätte duktig verkligen!! Super nöjd med honom :)


Mamma filmade båda rundorna också, så i morgon kommer det upp filmer ifrån båda rundorna här!


Nu ska jag leta vidare efter tävlingar till Alkis innan jag ska soooova, är ganska trött om ni vill anteckna ;)


Alcasar <3


Nästa stallet!

Kom hem från skolan för en liten stund sen, tog in hästarna och gav dom eftermiddags maten på vägen upp. Nu har jag ätit lite och ska byta om och knalla ner till stallet, MYSIGT VÄRRE att det regnar... det tackar jag för..


Kände för en liten bild på bästa tjejorna. Vad vore skolan utan er?! <3




JA jag är klumpig..

Började dagen med att glömma min mobil hemma, HUR SMART???!! klumpigt värre.. det gjorde att skoldagen verkligen blev ett helvete xd Åhh vad sur jag blev, över en liten mobil men den är ganska grym <3

Slutade iallafall tidigt idag, och kom hem ganska tidigt (yy
Har ridit båda, fixat stallet och mockat.

Alkis fick gå en runda i skogen, Pigg och väldigt glad men fin :)

Fille red jag på ridbanan, lösgörande arbete och i låg form. Han har verkligen blivit fin på marken nu!! Red över en cavalleti i trav på volt och en cavalleti i galopp på långsidan. Gillar att göra lite omväxlande saker i markarbetet och ta hjälp av lite bommar och sånt, Fille blir framförallt mycket mjukare av det! :)
Han va super fin idag!!


Nu ska jag plugga tyska, yeyyyyy vad underbart!!! det bästa som finns, KÄRLEK till tyska....




Pusshejj!!




påväg hem från träningen

Hej på er ;)
Sitter i lastbilen påväg hem från träningen.

Aliks va verkligen riktigt fin idag!!!!! :D 

Det känns som att jag har hittat "knapparna" lite mer nu, mycket bättre kontroll idag. För några/någon vecka sedan flög jag VÄLDIGT mycket när han hoppa, höll liksom på att flyga av.. Nu flyger jag typ ingenting (yy Har verkligen kommit in i hans språng nu, i början kändes det så stort men inte längre.

Hoppade blandannat en 3 kombination, två hinder snett igenom typ och en studs. Sedan en bana på det hela :) 
 
Han är så rolig att träna på, verkligen söker och vill fram och över hindrena.
Ett extra + för att han va så lösgjord, loss i handen och mjuk på framridningen idag!

Är väldigt nöjd med träningen!! nu taggar vi träningstävling på hemmaklubben på lördag (yy 

  

Du är ganska söt, du!







Alcasar <3

Kan det inte bara vara påsklov nu?!

Som ni kanske förstår så VILL jag verkligen ha lov nu, haha typ 1 vecka sen vi hade det, men ändå!!

Skolan skulle inte vara alls så hemsk om vi inte hade så grymt mkt läxor, jag gillar inte läxor. speciellt inte prov och inte i matte, som jag har i morgon... Aja nu pratar vi inte mer om det tråkiga ;)

Idag fick Alkis vila. I morgon är det hoppträning på honom, vilket ska bli jätte roligt!! :D

Fille och jag gick/sprang en promenad på 45 min idag. Han gick som en snigel.. Åhh han ska alltid gå så jävla sakta, han är verkligen inte rolig att gå med.. får liksom dra honom fram xd 

Men vi tränade på att LYSSNA framåt på mig och att inte gå och såsa, på slutet gick han bredvid mig och inte bakom = STOR framgång! Jag sprang och han trava även lite för att träna på att växla lite gångarter och lyssna framåt direkt, lite tempoväxlingar typ ;) 

Tror att det är bara att bara göra något från marken (gå promenad) med honom kanske en gång i veckan istället för att vila just för att han ska lyssna bättre på mig :) 



BÄSTA <3
  


Söndag

Hata att det är söndag och att dagen typ är slut.. och hata att våran underbara sovmorgon i morgon förstörs bara för att vi har någon konstig sak, vet inte riktigt vad men aa det är konstigt xd

har som sagt pluggat lite idag och även ridit båda :)

Pappa har sladdat och grejat med ridbanan så att det va ganska bra underlag där idag. :D
Så jag började med att bygga fram en liten studs på långsidan och en travserie att rida över på volt.

Sen fick Alkis ett ordentligt ridpass, fick rida ganska länge för att han skulle bli mjuk och lösgjord i alla gångarter, i början va han lite stark och hängde i bettet. men blev JÄTTE fin på slutet när han hade fått hoppa mycket studs och travbommar.

Fille fick gå ett lösgörande pass på ridbanan, han va såååååååå jävla fin!!
Mycket små volter, av och igångsättningar och halter
Han va jätte mjuk, lösgjord, gick i låg form och lyssnade väldigt bra i alla gångarter!
Fina ponnii <3


Nu kollar jag ponnyakuten, haha det är för bra x)


Pusshejj!

Pluggdag..

Pluggdag idag, sorgligt men sant.. Har matte prov på tisdag och jag behöver verkligen räkna massor och kolla igenom det vi gjort... + att vi även har svenska läxa till Tisdag som jag tänkte göra klart nu.

Otroligt roligt att plugga, nog det bästa som finns..

Aja nu ska jag sluta skriva om ointressanta saker och kolla vidare i matteboken.

Mer update senare, bra va? ;)

Btw, SUUUUPER fint väder idag (yy ska skritta/trava ut på Fille och rida Alkis på banan tror jag, får se.



Pusshejj!!


Bästa dagen på vääääääldigt länge!

Tävlingen idag gick SUPER BRA verkligen!

Munsboro Fingleton <3

Hoppade först en L:B (1m) Resultat: 0+0fel, första utanför placering (5a)!
Grundomgången kändes ganska bra, han va lite stark och olydig, jag satte heller inte upp det perfekta tempot som han behöver för att få snurr på galoppen och få dom där fina sprången. vilket resulterade i att han blev lite som en seg banan i omhoppningen. Aja, första starten sen början av november! felfria va vi iallafall och han va väldigt positiv och "sökte" hindrena (yy

Sen hoppade vi en L:A (110cm) Resultat: 0+0fel och vi vann! :D 
Åhhh vad fin han va! :´) BÄSTA LA RUNDAN SOM VI NÅGONSIN GJORT! Fick jätte bra flyt redan på första hindret och sen bara fortsatte det, satte upp ett jätte bra tempo och han hoppade kanon! Kunde till och med svänga honom i omhoppningen och hålla samma tempo, förrut har han inte varit stark nog för att orka med det, utan då har det bara blivit fel. så det känns himla bra!! :D
Min tredje vinst på honom tror jag, brukar oftast komma typ 3a xd

Därför är jag inte bara liiite mega HAPPY nu ;D

Underbart att vara igång och tävla igen!

Lite bilder från dagen hääääär neeeere :)

Prisutdelningen :)



Haha, jag gjorde värsta minen typ, och den får ni inte se (aa åt systers pojkvän, som bara skulle vara i vägen xd



Haha söööööt.



Världens finaste <3



Pusssshejj!

Klar för tävling!

Nu är Fille ren och fiiin! knoppad och svansen är nästan vit (wooooooow!!) 

Jag ska leta fram lite tävlingskläder i min stökiga garderob, haha det kan nog ta ett tag ;D borde städa i den någon dag allt ligger lite överallt, men det är ju BARA en garberod, inte mer. Så de kan vänta ett taaaaag! ;)




You are everything and even more <3


Helg <3

Kom nyss hem från skolan, började inte förens vid 12 idag vilket är riktigt skönt :P inte för att det blev någon jätte sovmorgon eftersom att jag longerade båda hästarna i pessoaselen på morgonen, men ändå sköööööönt! men istället slutade vi halv 4, lite mindre roligt på en fredag menmen, HELG nu iallafall! (yy

Alkis gick väldigt bra när jag longerade, han är så uppmärksam på vad jag säger så det är så enkelt att göra saker från backen med honom. Duktig liten skit det :)

Fille gick också jätte bra! dock va han väldigt pigg och busig vilket resulterade i att han gick omkull :// tydligen va det väldigt roligt att bli longerad att han va tvungen att dra till med värsta spelet.. Hoppas bara att han inte gjorde illa sig  :( lite typiskt nu innan tävlingen.. Och när han verkligen har känts så mjuk och fin, men då så måste han självklart gå omkull :/ Jag får känna efter hur det känns på framridningen i morgon och om han känns som vanligt. Men det såg ut att gå bra iallafall.

Nu ska jag gå ner till stallet, packa och smörja sakerna inför tävlingen och pyssla om fille, knoppa honom och tvätta hans urrrrrrrrr smutsiga svans så att han blir fiiiiiiin till i morgon ;)





Pusshejjj! 


just det, hoppträningen i Tisdags ;)

vad fiiin min ponnii va när vi hoppade bana på slutet!!!!! (a)

Eller aa, han va rätt fin hela passet, lite "seg" i början och då hoppar han inte riktigt. Inte lika fint som när han får lite tryck!

Men när jag vaknade till xd och satte lite bättre tempo på honom blev han meeega fin! :D

Det känns verkligen som han är i form nu, hade inga problem att länga sig över trippelbaren eller på oxrarna när vi fick lite framåtläge. Han kändes väldigt spänstig och mjuk i sprången!

Så det känns super!



Finaste <3


K Ä R L E K !

Blder på schabraket som inhandlades i göteborg! :)







Jag tycker det är väääääääääldigt snyggt (aa


Kom precis in från stallet

Är väldigt trött på skolan och så är det typ 1000000 år kvar innan det är lov igen också.. INTE OKEJ..
Slutade vid ett idag men va duktig chhhey och satt kvar i skolan med Linda och pluggade och gick på "extra mattelektion"  till fyra, haha helt stört egentligen, men det behövdes.. 

Har precis kommit in från stallet, red båda två i skogen idag.

Alkis fick gå en runda med mycket tempoväxlingar, avsaktningar och igångsättningar. Väldigt nyttigt för honom, han blir mycket mjukare av det, vilket underlättar! Sen fick han klättra upp och ner för en brant backe ett par gånger också. Jobbade honom lite lösgörande på slutet, mega fin blev han! :)

Fille fick bara skritta och trava, jobba i lågform, flytta över vägen i både skritt och trav, göra några skänkelvikningar. Han va skiiit fin!! 


Nu ska jag plugga tyska, väldigt lockande.. 


Ha det bäst, pusss!