dagen!

redan söndag... ge mig mer helg! helgen går så sjukt fort och det gillas inte. känns inte som att jag har gjort något vettigt den här helgen har inte ens öppnat några dumma böcker. dom får ligga i väskan och glänsa..

lite om dagen:
gick upp tidigt eller tidigt och tidigt men vid 8. pallra mig ner till stallet i snöstorm inte så nice det. men vad gör man inte för dom söta små ponnisarna.

red först fille på fältet i ca 20min. jobbade honom i låg form. och faaan vad bra han jobbade på! lyssnade riktigt bra.

sen var det polos tur. red henne också i ca 30min på fältet. en hel del galopp. och hon tyckte det va jätte roligt xD fast hon lyssnade ändå riktigt bra. avslutade med att trava henne i låg form ett tag innan vi skrittade mot stallet helt vita av snö ;D


<3


skit väder!

nu har jag verkligen insett hur mkt jag hatar snö.. iallafall när det snöar och blåser på samma gång. skolan idag va helt okej, som vanligt :P
kom hem vid typ fem.. gick ner till stallet och fixade lite med hästarna. dom fick vila idag. skulle igentligen ha hopptränat polo idag men det fick bli i morgon istället. blev helt snöig utav att bara gå typ 50m ner till stallet ;)

nu ska jag läsa min engelskabok som behöver läsas ut :S hatar verkligen att läsa det måste vara det värsta som finns. ännu värre när den är på engelska och man fattar ingeeeeet! (y)


en liten bild på fille för någon vecka sen!


21/11

hej! sitter och tittar på ensam mamma söker, faaan vad bra det är :P
min helg har iallafall varit super men hur är det möjligt att den går såååå fort?..

i lördags: red ut på fille, han hade lite för mkt energi och var jätte dryg! det var inte långt ifrån att han fick av mig men som tur va så satt ja kvar ;) polo fick hoppa lite på banan. hon va också lite busig eftersom hon va nyklippt men på slutet va hon jätte fin! hoppade en kombination och sen två långa distanser till en axer och ett räcke. på kvällen kom även ida till mig!<3

i söndags: körde fille i pessoa selen. och han gick grymt bra! jätte avslappnad och duktig. jag bara älskar pessoa selen det är så himla effektivt på mina hästar. kan verkligen rekomendera den! efter att ida åkt hem var det bara att slå upp böckerna.. bara älskar skolan... men nu har jag bytt ut böckerna till datorn! (y) 

  
ni får ha det bäst!

till salu!

någon som vill köpa min gpa hjälm? ca 500kr.


hjärta


haha inte bara liiiite söt!


<3


snyggis!



fradag

hej på er! jag vet att jag suger på att uppdatera men nu skriver jag (tyyp rekord)! har haft en mega jobbig vecka vad det gäller skola. prov som gick åt.. och massa annat. yeee vad roligt det är att gå natur bara älskar det :) tur att man har helt underbara vänner älskar er<3
ska passa på att klaga lite på vädret också. jag verkligen hatar snö. det kan vara lite kul ibland men inte när man ska rida och det snöar som fan, man blir som en isbit..

ganska lugnt med hästarna i veckan. fille bebis blev kilopraktor behandlad i tisdags och har vilat tills idag då han fick sig en skritt sväng i skogen. istället har polo fått hårdkörning ;D. ett litet extra + för henne den här veckan för att hon gick riktigt bra på hoppträningen itisdags! idag blev hon även fri från hennes nallebjörns päls. hon tyckte nog inte att det va så roligt men hon slipper att svettas som en griiiiis :D och fin blev hon!

nu ska jag titta vidare på idol. ha det bäst!


the last day!

Nu är snart den sista lovdagen slut. det får inte vara sant tkr jag :(. meeeen det är inget att klaga över för lovet har varit grymt iallfall!(y) försökte att göra den sista dagen lånnnnng men ja det gick ju inte så bra med det..

har inte hunnit med mkt mer än att rida båda ponnisarna. ett dressypass på fille och han va helt amazing, gick i låg fin form, helt avslappnad och lysnade jätte bra. tänk så mkt bättre allt kan bli utav att träna dressyr varannan vecka för dressyr ryttare! polo hoppade jag, hon gick riktigt bra. hoppade en bana med mkt bågar, linjer, en kombination. hon va avslappnad redan från början idag och tyckte att det var skit kul att hoppa! mockade åt mina skitgrisar med.

pluggade lite kemi och sen intog jag datorn istället vilket är mkt bättre. och här sitter jag kvar, nu kollar jag på ensam mamma söker. herre gud vilket program det är, fast jag gillar det nog liiiite ändå ;)  

får väl se hur det går med uppdateringen i veckan ;D.


ha det bäst pusssss!
 

 

  


..

polar
munsboro polar<3

fille
munsboro Fingleton<3


ni är bra söta tjejer!!



höstlov <3

hur kan det redan vara fredag? det kan inte vara möjligt!! aja det är nog bara att gilla läget :S
snart är lovet slut och då börjar helvetetigen. (skolan) snällt att vi börjar med kemi prov direkt med, riktigt niiiiiice det (y) lovet har iallafall varit awesome, om någon skulle vilja veta vad jag har gjort eftersom jag suger på att uppdatera så får ni det nu:

i måndags: red en sväng i skogen med polo på morgonen, hon va lite för glad ;) gjorde i ordning mig och sen blev det stan med familjen. en ny vinterkjacka, ett par jeans och en tröja fick blandannat följa med hem! när jag kom hem fick fille gå ett dressyrpass. jobbade mycket med att lösgöra honom ordentligt! och shit så fin han va!!

i tisdags: åkte till Carro på förmiddagen. har verkligen saknat den tjejen! <3 vi bakade, tog lite bilder. pratade om allt som hänt, såg på film och lite annat. riktigt kul att träffas igen! på kvällen var det daxs för hoppträning i norrköping för anita med mina små älsklingar! fille har verkligen blivit så jävla fin nu. snacka om att han är underbar :D

i onsdags: åkte till simhallen i linköping med bästavännen <3 sjuuuuukt kul! red ut båda ponnisarna ca 1 timme! 

i  torsdags: polo fick vila idag, fille red jag på banan och tränade mkt vändbarhet, galoppombyten m.m. gjorde i ordning mig, packade och väntade på att lindis och andrenis skulle komma för att baka ;) blev muffinsbak och massa flumm. vid 5 tog vi tåget in till stan, mötte lilla bellis, gick och käka och gick lite på stan:D sen blev det en galen kväll med världens bästa tjejer<3 sov över i stan hos bellis mamma, idag (fredag) gick vi in till stan och shoppa lite ;) blev en halsduk, smycken och smink! 

nu är det bara 2 dagar kvar på lovet. borde plugga.. :/ men vem vill plugga keeeeeemi på ett lov??! 

ha det bäst! /puss <3