Träning # Onsdags

I onsdags var det Filles tur att hoppträna, även han för Anita.
Gjorde typ samma saker som i Tisdags med Alkis, men Fille fick bara vara med på själva framridningen med skänkelvikningarna, galopparbetet och sen all framhoppning, alltså ingen bana för hans del! 

Framridningen gick ganska bra, han är lite stel, dryg och väldiiiiiiiiiigt stark i början!! Blev bättre efter lite halter, skänkelvikningarna och det :) 

Han tyckte det va så roligt att hoppa så han visste inte vart han skulle ta vägen x)) haha! Super gullig va han. 

Allt gick väldigt bra!! Men att trava in i travkombinationen ville han inte riktigt, den såg ju så rolig ut och då passar ju galopp bättre ;D 

Avslutade med att trava och galoppera av honom medans de andra hoppade banan, sjukt fint gick han då!!!! låg form, stadig form, jobbade med ryggen och framförallt va loss i handen och framåt trots att han jobbade på så duktigt! För ett tag sen orkade han inte riktigt det utan blev lite hängande, stark och behövde väldigt mkt underhåll av skänkeln för att orka, nu orkar han verkligen!

Men faaaaaan vad bra det kändes!! Hoppade ju inte speciellt högt, kanske 80 max. eftersom han ska komma igång lite sakta nu, men trots dom låga hindrena så känner jag verkligen hur han hoppar MED ryggen, och tycker att det är så otroligt roligt. 

Världens finaste kille det <3  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback